WELKOM

Welkom bij Mick´s Rijmwoordenboek, uw vertrouwde rijmhulp op internet. Gebruik het invoerveld hierboven om direct te beginnen met rijmen en dichten of navigeer naar de zoekfunctie via RIJM! in het menu.

Nog even en Sinterklaas komt er weer aan, dus ik begin weer wat aanpassingen te maken. Zo heb ik net de site over gezet naar 'https' om aan de hedendaagse privacy standaarden te voldoen. Verder ben ik aan het kijken naar een vernieuwing van de cloud infrastructuur, waarbij ik het aantal servers automatisch wil laten meeschalen met de vraag.

Voor social talk en artikelen van afgelopen jaren, verwijs ik graag naar de Facebook pagina. En op Twitter kunt u mij volgen voor de meest actuele zaken; voor vragen of opmerkingen kunt u een bericht achterlaten via INFO.

Veel succes met uw gedichten en rijmelarij!
Michael Janus, 29 September 2017


P.S. Meer hulp of inspiratie nodig bij het maken van gedichtjes? Klik dan links in het menu op COUPLETTEN


P.P.S. Wellicht is het u opgevallen dat er een 'cookie bar' verschijnt. Dat is (helaas) een gevolg van EU wetgeving waaraan websites moeten voldoen. U kunt meer informatie vinden over privacy en het cookie beleid via de optie PRIVACY in het menu.
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour