WELKOM

Welkom bij Mick´s Rijmwoordenboek, uw vertrouwde rijmhulp op internet. Gebruik het invoerveld hierboven om direct te beginnen met rijmen en dichten of navigeer naar de zoekfunctie via RIJM! in het menu.

Zo, Sinterklaas en Kerst zijn weer voorbij, dus de rust is wedergekeerd op het rijmwoordenboek. De elastic cloud infrastructuur heeft de piekbelasting goed kunnen opvangen, maar had een korte 'glitch' op zaterdag 3 december. Toch nog een uitdaging voor volgend jaar!

Binnenkort hoop ik wat tijd vrij te kunnen maken om de feedback over het nieuwe jasje van het rijmwoordenboek te verwerken. Deze nieuwe versie heeft dezelfde nostalgische look-and-feel als de huidige site, maar met als doel om het gebruik op tablet en mobiel te verbeteren. Deze is hier als preview uit te proberen. Feedback is nog steeds welkom.

Voor social talk en artikelen van afgelopen jaren, verwijs ik graag naar de Facebook pagina. En op Twitter kunt u mij volgen voor de meest actuele zaken; voor vragen of opmerkingen kunt u een bericht achterlaten via INFO.

Veel succes met uw (Kerst)gedichten en rijmelarij!
Michael Janus, 10 Januari 2017


P.S. Meer hulp of inspiratie nodig bij het maken van gedichtjes? Klik dan links in het menu op COUPLETTEN