WELKOM

Welkom bij Mick´s Rijmwoordenboek, uw vertrouwde rijmhulp op internet. Gebruik het invoerveld hierboven om direct te beginnen met rijmen en dichten of navigeer naar de zoekfunctie via RIJM! in het menu.

Nog even en Sinterklaas is weer in het land, de tijd van cadeautjes, surprises en gedichten. En ook de tijd dat Mick weer aan zijn rijmwoordenboek klust!

Zo ben ik de laatste weken bezig geweest met een nieuw jasje voor het rijmwoordenboek, met vooral als doel om het gebruik op tablet en mobiel te verbeteren. Deze is nu hier als preview uit te proberen. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden, er staat hier een poll op Facebook.

Verder heb ik nog wat aanpassingen 'onder de motorkap' gemaakt (meer caching) en staat het rijmwoordenboek nu op een elastic cloud infrastructuur; dat wil zeggen dat de capaciteit automatisch meeschaalt met de vraag.

Voor social talk en artikelen van afgelopen jaren, verwijs ik graag naar de Facebook pagina. En op Twitter kunt u mij volgen voor de meest actuele zaken; voor vragen of opmerkingen kunt u een bericht achterlaten via INFO.

Veel succes met uw gedichten en rijmelarij!
Michael Janus, 7 November 2017


P.S. Meer hulp of inspiratie nodig bij het maken van gedichtjes? Klik dan links in het menu op COUPLETTEN