WELKOM

Welkom bij Mick´s Rijmwoordenboek, uw vertrouwde rijmhulp op internet. Gebruik het invoerveld hierboven om direct te beginnen met rijmen en dichten of navigeer naar de zoekfunctie via RIJM! in het menu.

Zo, en nu zit Sinterklaas er echt op! De druktste dag op de site was dit jaar 3 december, zoals goed terug te zien in de statistieken. De cloud infrastructuur heeft het goed gehouden en ik heb bijna geen klachten gehad over de bereikbaarheid. Nu de drukte weer voorbij is, heb ik het aantal virtuele servers weer teruggebracht.

Ook dit jaar weer aandacht voor Mick en zijn rijmwoordenboek in de pers, de verwijzingen kunt u vinden op mijn Facebook pagina. Verder kunt u mij volgen op Twitter voor de meest actuele zaken, voor vragen of opmerkingen kunt u een bericht achterlaten via INFO.

Veel succes met uw gedichten en rijmelarij!
Michael Janus, 11 December 2016


P.S. Meer hulp of inspiratie nodig bij het maken van gedichtjes? Klik dan links in het menu op COUPLETTEN


P.P.S. Wellicht is het u opgevallen dat er een 'cookie bar' verschijnt. Dat is (helaas) een gevolg van EU wetgeving waaraan websites moeten voldoen. U kunt meer informatie vinden over privacy en het cookie beleid via de optie PRIVACY in het menu.