© 1999 Michael Janus
Rijmwoordenboek op Facebook Volg me op twitter

WELKOM

Welkom bij MickĀ“s Rijmwoordenboek, uw vertrouwde rijmhulp op internet. Gebruik het invoerveld hierboven om direct te beginnen met rijmen of navigeer naar de zoekfunctie via RIJM! in het menu.

Sinterklaas is weer in het land, dus de tijd van cadeautjes, surprises en gedichten is aangebroken. Tegenwoordig schaalt de server-capaciteit automatisch mee met het aantal bezoekers, dus, Pieten in alle kleuren en maten: staakt uw wild geraas en rijm er op los, het rijmwoordenboek is er weer klaar voor!

Zoals u wellicht is opgevallen (of niet), heb ik de site in een nieuw jasje gestoken! Hoewel ik ooit had beloofd om het uiterlijk van de site nooooit te veranderen, moest er toch iets gebeuren om het gebruik op tablet en mobiele telefoon te verbeteren. Ik heb gepoogd om de 'nostalgische look & feel' zo veel mogelijk te behouden. Er kunnen nog wat kleine kinderziektes in zitten, dat ga ik komende tijd oplossen. Maar mocht u de oude site missen, die is te vinden op www.rijmwoordenboek.nl/classic of via het menu.

Voor social talk, artikelen van afgelopen jaren en de laatste updates, verwijs ik graag naar de Facebook pagina. en Twitter. Voor dringende vragen of opmerkingen kunt u een bericht achterlaten via INFO.

Veel succes met uw gedichten en rijmelarij!

Michael Janus, 21 November 2018
node4729
DEZE WEBSITE GEBRUIKT COOKIES! KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE. COOKIES ACCEPTEREN